طبقه ۵: گیاهان داروئی، زعفران جهت مقاصد طبی،
طبقه ۲۹: پوست میوه جات، ژله میوه ای، میوه جات خشک، خرما، سبزیجات خشک شده، شیره میوه جات، پودر ژله، گردو(مغز)، فندق ( مغز )، خشکبار، شیره خرما،
طبقه ۳۰: فلفل(چاشنی وادویه)، ژله میوه ای( شیرینی جات)، ادویه زنجبیل، ادویه ها، ادویه کاری، چوچو نوعی ادویه، ادویه میخک، ادویه و چاشنی، زعفران ( چاشنی )، چای، ادویه علف، چتنی ، نوعی ادویه هندی، تخم بادیان رومی که بصورت ادویه بکار می رود، تخم بادیان رومی ستاره ای که بصورت ادویه بکار می رود، پاستیل، آدامس زعفرانی، دمنوش میوه ای، گل زعفران خشک، ادویه محلی( آچار )، انواع دمنوش گیاهی، شیره انگور، اسپری زعفران، ادویه گلپر، ادویه آویشن، پودر زعفران، قرص زعفران، ادویه فرآوری شده، جینسنگ فراوری شده مورد استفاده به عنوان ادویه گیاهی، طعم دهنده غذا یا نوشیدنی، شیره نبات،
طبقه ۳۱: بادام(میوه)، قارچ تازه، ذرت، گردو تازه،
طبقه ۳۹: بسته بندی کالاها، پخش،

۵/۵ - (۱ امتیاز)
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *